11. března 2017

Multikulturalismus je v podstatě forma vzpoury proti Bohu

Izmael z Bible je považován za předka Mohameda a otce arabských kmenů. Co o něm říká Bible?

„Dále jí Hospodinův anděl řekl: Hle, jsi těhotná a porodíš syna; dáš mu jméno Izmael, protože Hospodin naslouchal tvému soužení. Bude to člověk jako divoký osel, jeho ruka bude proti všem a ruka všech bude proti němu. Usídlí se naproti všem svým bratřím.(Genesis 16:11-12).

Mentalita národů je determinována chováním předků. Když předek hřeší, má to velký vliv na jeho potomstvo (stačí sledovat rodové linie v Bibli). Odtud máme různorodou mentalitu a chování v kulturách, a proto je multikulturalismus v podstatě forma rebelie vůči Bohu, neboť Bůh ustanovil národům své místo i svůj čas. „Učinil z jedné krve všechno lidstvo, aby přebývalo na celém povrchu země; ustanovil jim nařízená období a hranice jejich přebývání, “ (Skutky 17:26).

I Islám je produkt této barbarské mentality. Je jako divoký osel, který kope všude okolo a naplňuje ono nepřátelství především vůči židům, ale i křesťanům. Není žádné opravdové řešení. Jedinou nadějí je evangelium, protože má moc měnit lidské životy a přemoci jakékoliv hříchy.

„Nestydím se za evangelium, neboť je to Boží moc k záchraně pro každého, kdo věří, předně pro Žida, ale i pro Řeka.“ (Římanům 1:16)

Jak se šíří islám vs. křesťanství světem na názorném videu od doby před Kristem až po současnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat