29. března 2017

Nebezpečí kundalini


Církev čelí jedné z nejhorších "invazí" falešných duchů. Tato "invaze" je gigantických rozměrů a církev něco takového ještě nikdy nezažila. 


Lídři a hnutí, kteří se podílejí na této invazi:

Kansaské proroctví, Todd Bentley, Lakeland revival, Rick Joyner, Morningstar, Toronto Blessing, Nový mysticismus, John Crowder, IHOP, Mike Bickle, Patricia King, Bob Jones, John Paul Jackson, Sid Roth, Chuck Pierce, Bill Johnson, Randy Clark, Peter Wagner, Randy Howard-Brown, Hnutí Vinice, John Arnot, Benny Hinn, Kenneth Haggin, Kenneth Copeland, Word of Faith movement a mnozí další. 

Satanská modla Baphomet - nad jeho hlavou najdete svítící louč, což je v podstatě symbol dosaženého "osvícení" nebo také "otevření třetího oka" či jinak "otevření korunní čárky" ten had, co se Baphometovi vine kolem falusu, je totéž co hadí energie kundalini z východních nauk.



Energie kundalini tzv. hadí energie a čárky, kterými proudí a otvírá je, až dosáhne poslední čárky, když se otevře poslední čárka, tak má dojít k tzv. osvícení. To celé je výslovně satanská doktrína. 



Tento dokument, mapuje tuto masivní invazi a ukazuje jaký strašný dopad to má na Kristovu nevěstu. 

Nebezpečenstvo ducha Kundalini (Dokument) 

Co na to říká Bible:

Bůh není Bohem zmatku, nýbrž Bohem pokoje. (1. Korintským 14:33) 

Varování:
Duch výslovně praví, že v posledních dobách někteří odstoupí od víry, přidržujíce se bludných duchů a učení démonů, těch, kteří v pokrytectví mluví lež a mají vypálené znamení na vlastním svědomí. (1. Timoteovi 4:1-2)

Vedeme boj proti nadzemským duchům zla: 
Nevedeme svůj boj proti lidským nepřátelům, ale proti mocnostem, silám a všemu, co ovládá tento věk tmy, proti nadzemským duchům zla. (Efezským 6:12-17) 


V Božím lidu bývali ovšem i lživí proroci; tak i mezi vámi budou lživí učitelé, kteří budou záludně zavádět zhoubné nauky a budou popírat Panovníka, který je vykoupil. Tím na sebe uvedou náhlou zhoubu. A mnozí budou následovat jejich nezřízenost a cesta pravdy bude kvůli nim v opovržení. Ve své hrabivosti budou vám předkládat své výmysly, aby z vás těžili. Soud nad nimi je už připraven a jejich zhouba je blízká. (2. Petrův 2:1-3)








Žádné komentáře:

Okomentovat