20. ledna 2018

Volby do nebeského království, nebo do království pekla

Stejně jako jsou volby ve světě jsou i volby duchovní a kandidáti jsou jen dva, dvě jsou i cesty, dvě jsou i brány a dvě jsou i vzkříšení, první vzkříšení k životu a druhé vzkříšení k soudu, první vzkříšení k věčné slávě a druhé vzkříšení k věčné hanbě, první vzkříšení k věčnému životu, druhé vzkříšení k věčnému zatracení. Jsou to volby do nebeského království, nebo do království pekla, vyber si dokud si můžeš vybrat a volit, dokud čas milosti trvá, neboť náš Bůh je Bohem dlouho čekajícím.

První kandidát je
Ježíš Kristus, Boží Syn, který dal sám sebe za Tebe a za mě i za celý svět, nabízí ti pokoj, lásku, pravdu a život.

Druhý kandidát je padly anděl otec všech lží, ten starý had ze zahrady Eden, nabízí ti nepokoj, nenávist, lež a smrt.


Já volím svého Pána Ježíše Krista a stávám se cizincem na této zemi, neboť
vy (kdo jste  v Kristu) jste byli mrtvi (odděleni od Boha) pro své viny a hříchy, v nichž jste dříve žili podle běhu tohoto světa, poslušni vládce nadzemských mocí (satana), ducha, působícího dosud v těch, kteří vzdorují Bohu. (Efezským 2:1-2) Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jednorozeného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný. Bůh přece poslal svého Syna na svět ne proto, aby svět odsoudil, nýbrž aby svět byl skrze něj spasen. Kdo v něho věří, není souzen, kdo nevěří, už je odsouzen, protože neuvěřil ve jméno jednorozeného Syna Božího. (Jan 3:16-18)

Jsou jenom dvě možnosti, jiná možnost není. Buď spása, nebo záhuba. Proto využijme této příležitosti, dokud je čas, dokud milost Boží trvá.

Kterého budeš volit Ty?  Jsi
synem království světla, nebo synem království pekla?

 

























Žádné komentáře:

Okomentovat