18. dubna 2017

Modrá velryba hra se smrtí

Modrá velryba je hra, která může skončit i sebevraždou osoby která se této hry účastní.
 
Hra Modrá velryba si vyžádala již několik desítek lidských životů a to především v Ruské federaci. V rámci plnění úkolů hry se účastníci mají kromě jiného sebepoškozovat a v padesátý den hry mají dokonce spáchat sebevraždu.

Pokyny účastníkům hry zasílá člověk, který si říká „kurátor“. Tento „kurátor“ získává od hráčů během hry citlivé a soukromé informace a pokud některý z hráčů odmítne spáchat sebevraždu, „kurátor“ hráče začne vydírat, čímž ho někdy k sebevraždě přinutí.

Po navázání spojení s
kurátorem hry Modrá velryba se chatová komunikace přesouvá na osobní chat v síti Darkweb, kde speciální program prohledá aktivitu cokies, IP adresy, stahování, paměťovou stopu a podobně. Kurátor tedy ihned ví kde se nacházíte, na jaké jméno je IP adresa registrovaná, na jakou adresu je IP adresa registrovaná, jaké stránky jste navštěvovali, co jste si stahovali, na jaké videa a obrázky jste se dívali a poté si celkem snadno vyskládá psychologický profil hráče. 

Hra se již rozšířila jak na Slovensko, tak do České republiky. Modrá velryba měla stát život i šestnáctiletého Denise ze Slovenska, který v dubnu 2017 skočil pod vlak. O této hře se mluví i v České republice v souvislosti se smrtí dvou dívek, které též v dubnu 2017 u Mlékojed na Mělnicku srazil vlak. Podle svědka se dívky vzaly za ruce a šly vlaku naproti.  

Pravidla hry Modrá velryba:
1. Vyřež si žiletkou „f57“ do ruky a pošli fotku kurátorovi
2. Vzbuď se v 4:20 a sleduj psychedelická a děsivá videa, která ti kurátor pošle *
3. Pořež se podél žil na ruce, ale ne příliš hluboko a jen tři řezy, pošli fotku kurátorovi
4. Nakresli velrybu na kus papíru, pošli fotku kurátorovi
5. Jestli si připraven/a na to, aby si se stal/a „velrybou“, vyřež „ANO“ do své nohy. Pokud nejsi, pořež se (potrestej se)
6. Úkol s šifrou
7. Vyřež „f40“ do své ruky, pošli fotku kurátorovi
8. Napiš „#i_am_whale“ do statusu svého VKontakte
9. Překonej svůj strach
10. Vzbuď se v 4:20 a jdi na střechu (čím vyšší, tím lešpí)
11. Vyřež velrybu do své ruky, pošli fotku kurátorovi
12. Sleduj celý den psychedelický a hororová videa *
13. Poslouchej muziku, kterou ti kurátor pošle
14. Pořež si ret
15. Píchej do své ruky špendlíkem
16. Udělej si něco bolestivého, ať je ti zle
17. Jdi na nejvyšší střechu, kterou dokážeš najít a stůj nějakou dobu na jejím okraji
18. Stůj na kraji mostu
19. Vylez na jeřáb, nebo se o to alespoň pokus
20. Kurátor prověřuje tvoji důvěryhodnost
21. Popovídej si s další „velrybou“ (s dalším hráčem hry) na Skypu
22. Jdi na střechu a sedni si na kraj
23. Další úkol s šifrou
24. Tajný úkol.
25. Setkej se s „velrybou“
26. Kurátor ti řekne datum tvé smrti a ty to musíš přijmout
27. Vzbuď se v 4:20 a jdi ke kolejím (k jakýmkoliv, které dokážeš najít)
28. S nikým celý den nemluv
29. Udělej slib, že „jsi velryba“
30-49. Každý den se zbuď v 4:20, sleduj hororové filmy, poslouchej poslanou hudbu, udělej na sobě každý den jeden řez žiletkou, mluv s „velrybou“
50. Skoč z vysoké budovy. Vezmi si život.
 

* Psychedelie je stav mysli charakterizovaný velmi příjemným omámením smyslů, estetickým vytržením a tvůrčími impulsy, který je vyvolán některými drogami.

Okultní pozadí hry:
Lidé kteří tuto hru vymysleli, tak přišli na způsob, jak z on-line prostředí vraždit na dálku. Navíc celá hra má okultní pozadí, řezaní žiletkou, sledování okultních videí, řezaní se po těle, sebe poškozování, vstávání v určený čas (4:20), sledovaní hororových videí i celý den, poslouchání okultní muziky, řezání rtů, píchaní špendlíkem, každý den vstávání v určený čas (4:20), to vše má okultní podtext a je to v podstatě krev co démoni vyžadují, navíc to může vést k otevření se duchovním bytostem zla a manipulaci myšlenek hráče skrze tyto temné duchovní bytosti. Cílem padlých andělů (démonů) je zničit lidské tělo i duši. Satan a démoni nemají co ztratit, moc dobře vědí, že budou nenávratně zničeni. Podobně jako Bůh používá své anděly, aby lidi chránili, tak i satan používá své anděly, aby lidem škodili. V konečném důsledku je to čirý satanismus a hlad po krvi nevinných dětí.
 
Náš zápas totiž není proti krvi a tělu:
Náš zápas totiž není proti krvi a tělu, ale proti vládám, mocnostem a světovládcům přítomné temnoty, proti duchovním silám zla v nebeských sférách. (Efeským 6:12)

Jak vznikl název Modrá velryba?
Název Modrá velryba dostala tato hra podle hromadných sebevražd desítek velryb, existuje teorie o tom, že velryby páchají hromadné sebevraždy proto, že jedna velryba se rozhodne zabít a ostatní ji slepě následují. Takový princip je aplikován i v této hře na její účastníky, neboli velryby.
 
Kdo stojí za hrou modrá velryba?
Za touto hrou stojí velmi zkušení hackeři, kteří se velmi dobře vyznají v síti Darkweb, pro zmanipulování hráče používají sociální inženýrství, respektive psychologickou manipulaci, jde o oklamání lidského myšlení, aby si daná osoba myslela, že to co dělá je správné a její vlastní rozhodnutí, ale ve skutečnosti se jedná o sugestivně vložené informace do myšlenek člověka. Kurátoři hry jsou pod vlivem satana a jeho andělů – nečistých duchů (démonů). Satan je lhář a vrah od samého počátku.
 
„Vy jste z otce Ďábla a chcete činit žádosti svého otce. On byl vrah od počátku a nestál v pravdě, protože v něm pravda není. Když mluví lež, mluví ze svého vlastního, protože je lhář a otec lži.“
(Jan 8:44)

Co je Darkweb?
Některé z vás možná zaskočil výraz Darkweb. V jednoduchosti řečeno se jedná o část internetu, na kterou se běžný člověk jen tak nedostane a obchoduje nebo platí se tam v tak zvaných bitcoinech, což je virtuální měna. Na Darkwebu lze sehnat, či sledovat naprosto vše. Drogy, nájemné vraždy, týrání lidí v takzvaných redroomech, nebo zbraně bez zbrojního pasu.  

Proč hra vznikla?  
Hackeři hrou Modrá velryba vyřešili problém, jak prodat osobní údaje tak, aby v databázi nebyly daná jména označeny jako jména mrtvých lidí. Rozhodli se, že si tyto údaje zabezpečí sami a vytvořili hru Modrá velryba. Jakmile dítě vstoupí do hry, tak okamžitě odevzdává své osobní informace kurátorům a ti je dají do dražby. Jedná se tedy o obchod s osobními údaji a falešnými identitami.  

Jaká je obrana?
Bible říká, že tu s námi žijí padlé mimozemské duchovní bytosti – andělé s velkou mocí a jediná obrana proti nim je živá víra v Boha a Ježíše Krista a z lásky k němu mít v srdci vepsán Boží zákon.
 
Ty věříš, že je jeden Bůh. Dobře činíš. Také démoni tomu věří, avšak chvějí se. (Jakubův 2:19) 

Cílem démonů je člověka zničit, vrcholem jejich působení je sebevražda člověka. Démoni jsou ničitelé lidských duší. Neposlouchejte démony, jsou to lháři!

Nejlepší způsob, jak porazit satana, je učinit Ježíše Krista Pánem svého života. 

Poučujte své děti! Hovořte s nimi o tom, že ne vše co se nachází na internetu je dobré, že není dobré vše zkoušet, jen kvůli tomu, aby byly cool a mohli se chlubit před spolužáky nebo kamarády a podobně. Řekněte jim o tom, že se nejedná o žádnou nevinou a neškodnou virtuální hru, ale že se jedná o velmi nebezpečnou a špatnou reálnou hru o život, která vede k sebepoškozování, manipulaci a v konečném důsledku k sebevraždě.  






Žádné komentáře:

Okomentovat